Een veilig en gezonde werkomgeving voor patienten en zorg medewerkers met Noa Air

Schone lucht en een gezond binnenklimaat is een uitdaging op plekken waar kwetsbare en zieke mensen zijn. En tegelijkertijd des te belangrijker. Door Covid 19 zijn we anders gaan kijken naar hygiëne en kans op besmetting. Schone lucht en gezonde is daar onderdeel van ter voorkoming van besmettingen onderling en van buiten.

Mechanische ventilatie zorgt nu voor de schone lucht, vaak met slechts een deel buitenlucht om de stookkosten in de winter te beperken. Een filter toevoegen aan dergelijke systemen is ingrijpend en kostbaar. De mobiele luchtfilters van Noa Air zijn een goed alternatief.

Hoe kunnen we je personeel op de been houden?

Personeel in de zorg is de belangrijkste schaarste. Medewerkers die elke dag het risico nemen om besmet te raken, net met Covid 19 maar hiervoor en hierna ook met andere virussen en bacteriën.

Wetenschappelijk onderzoek uit Duitsland heeft aangetoond dat met mobiele luchtfilters de kans op besmetting met Covid 19 door indirect contact (op meer dan 1,5 meter afstand) nihil is als de filter 6 keer per uur het volume van de ruimte filtert.

Kunnen we daarmee jouw personeel ondersteunen?

Zo veilig mogelijk op bezoek

Het bezoek aan kwetsbare ouderen moet mogelijk blijven. Hier geldt hetzelfde, met mobiele luchtfilters kan je een deel van het risico verminderen. Of in een gemeenschappelijke ruimte of op de kamer, mobiele filters hebben alleen een stopcontact nodig en zijn makkelijk overal te plaatsen.

Wil je een wetenschappelijke vergelijking tussen ventilatie en luchtfilter op jouw zorginstelling?

Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs!

Gratis Luchtmeting

Dit is hoe Noa Air werkt

Dit zijn de voordelen

Wil je het effect van mobiele luchtfilters zien?

Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs met onze luchtfilter en de onderzoeker van de Universiteit van Amsterdam om de bestaande ventilatie te vergelijken met de nieuwe situatie met onze luchtfilter.