Een fris kantoor met schone en gezonde lucht

Ervaar de Noa Luchtreinigers zelf 2 weken

De Noa Air professionele luchtreiniger

Vraag een proefplaatsing aan

Ervaar zelf 2 weken kosteloos schone en gezonde lucht met onze proefplaatsing

Hoe schone en gezonde lucht voelt is moeilijk uit leggen. Het beste kan je het zelf ervaren. Gedurende 2 weken krijgt u een luchtreiniger in bruikleen. Wij komen deze bij u installeren en geven uitleg over het gebruik. U kunt de luchtreiniger makkelijk verplaatsen om het in meerdere ruimtes uit te proberen.

Tijdens de proefplaatsing nemen wij uw kantoor op en maken we een aanbod op maat voor uw kantoor en uw manier van werken. Na twee weken nemen we contact op en we hebben er alle vertrouwen in dat u hetzelfde ervaart als velen voor u: schone, gezonde en frisse lucht op kantoor.

Mocht u er na twee weken toch vanaf willen zien dan komen we de luchtreiniger kosteloos ophalen. 

Schone en gezonde lucht op kantoor

Hoe je de lucht gezond maakt en ziekteverzuim verlaagt

Binnenlucht is 4 tot 5 keer vuiler dan buitenlucht. Op zich heel logisch want buiten waait vuiligheid weg en binnen blijft het hangen. Daarnaast zijn er binnen nog veel producten die de lucht vervuilen zoals tapijt, tapijtlijm, meubels, etc.

Een goede luchtreiniger maakt de lucht gezond door alle deeltjes en gassen te vangen in de filters. Je moet dan denken aan grote deeltjes zoals de pollen tot aan de ultrafijnstof die via je longen in je bloedbaan komt. Zonder deze deeltjes is de

HEPA filters, proefplaatsing en luchtkwaliteitmeting mogelijk

Covid en gezonde lucht

Een van de mogelijke manieren van het overbrengen van een Covid besmetting is via de lucht. Virusdeeltjes die in de lucht blijven hangen zijn de boosdoeners. Professionele luchtreinigers zijn goed in staat om deze deeltjes uit de lucht te verwijderen.

De WHO noemt luchtreinigers als goed alternatief voor ventilatie. Is het niet mogelijk of erg kostbaar om in uw kantoor de ventilatie te verhogen dan zijn luchtreinigers een goed alternatief. Een simpele en snelle manier om de lucht in uw kantoor gezond te krijgen.

Ervaringen

Hoe werkt de proefplaatsing?

  1. Druk op “Vraag proefplaatsing aan”, vul het contact formulier in en maak een afspraak.
  2. We komen bij je langs met een Noa Zuiver Smart luchtfilter.
  3. Jij kan het gevoel van zuivere lucht 2 weken lang gratis ervaren.
  4. Niet onder de indruk? Haast niet voor te stellen, maar geen probleem! Laat het ons weten en we komen de luchtfilter weer ophalen.
  5. Merk jij ook de impact? Dan maak je na de proefperiode de lucht al gezond, veilig en fris voor al je werknemers voor minder dan € 5,- p.p. per maand!

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak.