Waarom we Noa Air zijn begonnen

Tot voor kort realiseerde ik je me niet wat zuivere lucht voor je doet.

Corona en de aerosolen wakkerden mijn interesse aan in luchtreiniging. Zo kwamen Benno en ik elkaar tegen.

Benno is door zijn allergie wel al jaren bekend met luchtfilters en altijd op zoek naar een betere oplossing. Samen zijn we op onderzoek gegaan.

Veel gelezen, veel technologieën getest, het verschil gemeten tussen filters die toch echt allebei HEPA filters heten. Toen vonden we luchtfilters waarmee we het verschil kunnen maken in ruimtes tot 120m2. E die ook nog stil genoeg zijn om bij te werken. Dat klinkt als een no-brainer, dat dachten wij ook. Niets bleek minder waar. Er is veel kaf en weinig koren.

Om zeker te zijn laten we Prof. Daniel Bonn van de UvA meten hoe effectief de luchtfilter is. Zijn conclusie is duidelijk: zeer effectief voor zowel fijnstof als aerosolen. De gezonde lucht dienst is geboren en Noa Air is van start!

 

Meten is weten

Het meten op locatie bij klanten is essentieel. Geen locatie is gelijk. Dus beter meten en zeker weten dat je goed advies geeft. De meetapparatuur geeft ook CO2, temperatuur en luchtvochtigheid.

Al snel kwam de vraag of we daar ook mee kunnen helpen. De enorme snelheid waarmee CO2 toeneemt en het effect merkten we ook op kantoor door al die meters. Door naar Noa Air 2.0: de gezonde lucht dienst voor de hele schijf van vijf!

 

Ons doel

Wij willen jullie energie, frisheid, creativiteit en scherpte geven op je werk!

Een reset in en straks na deze corona periode waar we allemaal blij van worden.

Oja, en nog een dingetje. Het moet wel allemaal simpel, effectief en betaalbaar zijn. Zodat alle ondernemers hun werknemers deze reset kunnen geven ook na een corona jaar. 

Ons team

Directeur, Co-Founder

Reinout Engelberts

Co-Founder

Benno Kuijf

Online Marketeer

Michael Biesot

Thuis-werk kat

Valentijn