Warme klaslokalen en productieve leerlingen met Noa Air

Het klaslokaal is een uitdagende plek voor schone, frisse lucht. Leerkrachten maken zich zorgen over hun gezondheid omdat zij wel in de risicogroep vallen. In de oudere schoolgebouwen moeten de ramen openblijven deze winter. Het gevolg? Snijdende kou, kinderen met jassen aan en hoge stookkosten.

Kom warm en veilig de winter door met Noa Air

Maar gelukkig kan het anders: met de mobiele en fluisterstille luchtfilter van Noa Air kunnen klaslokalen worden voorzien van schone lucht en kunnen ramen in de winter gesloten blijven. Wetenschappelijk onderzoek wijst namelijk uit dat luchtfilters de lucht schoon en gezond maken. Luchtfilters zijn een wetenschappelijk bewezen alternatief voor reguliere ventilatie.

Kortom, Noa Air is een simpele snelle oplossing waardoor leerkrachten veilig aan het werk kunnen en niemand kou lijdt in de klas. Filter en vertrouw op lucht die je ademt.

Wil je een wetenschappelijke vergelijking tussen ventilatie en luchtfilter op jouw locatie?

Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs!

Gratis Luchtmeting

Dit is hoe Noa Air werkt

Dit zijn de voordelen

Kom jij ook de winter warm en veilig door, met frisse gezonde lucht?

Wil je een wetenschappelijke vergelijking tussen ventilatie en luchtfilter op jouw locatie? Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs met onze luchtfilter en de onderzoeker van de Universiteit van Amsterdam.