Noa Air
Zuivert lucht in het kantoor

Een productief, veilig en gezonde werkomgeving met Noa Air

Het kantoor moet een veilige, gezonde plek zijn waar mensen gefocust, hard kunnen werken en zichzelf ontwikkelen. Een gezond binnenklimaat is hierbij essentieel. En goede luchtkwaliteit op kantoor is vrij van allergenen, pollen, aerosolen, virussen en fijnstof.

Waarschijnlijk werken veel van uw medewerkers gedwongen thuis. Veel hebben geen fijne werkplek moeten nu vanaf de keukentafel hun werk doen.

Met vertrouwen weer terug naar kantoor

Hoe fijn zou het zijn om weer meer samen te komen, en te kunnen overleggen over een kop koffie. Noa Air biedt uw werknemers een veilige werkplek, want het zuivert de binnenlucht voor 99,9% van bacteriën, pollen, fijnstof, schimmels en virussen, waaronder ook COVID-19.

Wil je een wetenschappelijke vergelijking tussen ventilatie en luchtfilter op jouw locatie?

Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs!

Dit is hoe Noa Air werkt

1. Gratis meting:

Wat is de huidige luchtkwaliteit in jou op kantoor? Dit meten we gratis en vrijblijvend in samenwerking met de UvA.

2. Plaatsen:

Op basis van de meetresultaten plaatst ons team de fluisterstille HEPA filters in de ruimtes waar dit nodig is.

3. Zichtbaar schoon:

De lucht in jouw kantoor kun je niet zien, maar is wel meetbaar. De kwaliteit hiervan is in een oogopslag te controleren via de luchtkwaliteitsmeter.

4. Gezonde lucht:

Je kunt weer gerucht ademhalen in iedere ruimte, wetende dat de lucht schoon en veilig is.

5. Onderhoud:

En daar stopt onze service niet. De filters moeten continu hun werk blijven doen. Om de kwaliteit van de lucht in jouw werkomgeving te waarborgen, blijft ons team dit controleren.

Dit zijn de voordelen

Goed werkgeverschap

Met Noa Air investeer je in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Aan het certificaat en de luchtmeter kan iedereen zien dat de gezondheid van hoogste prioriteit is.

Verminder verzuim

Gezonde lucht verlaagd verzuim tot wel 20%. Een win / win situatie voor beide werkgever en werknemer!

Verhoog productiviteit

Wist je dat de productiviteit tot wel 15% kan stijgen door frisse lucht? Schonere lucht maakt gezonde en blije medewerkers!

krachtig tegen allergiën en astma

Werknemers met allergieën en astma zijn de eersten die lijden aan een slechte luchtkwaliteit. Onze filters halen 99.97% van alle pollen, allergenen en stofdeeltjes uit de lucht

Bespaar hoge kosten

Ziektekosten kunnen oplopen tot wel €400 per dag. We kunnen al zeer voordelig een HEPA filter bij jullie op kantoor plaatsen.

Wil jij je werknemers en bezoekers verwelkomen in een veilige omgeving met schone lucht?

Ben je geintereseerd in een wetenschappelijke vergelijking tussen ventilatie en luchtfilter op jouw locatie? Vraag de gratis luchtmeting aan en wij komen graag bij je langs met onze luchtfilter en de onderzoeker van de Universiteit van Amsterdam.

Vraag een gratis luchtmeting aan

Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak.